Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Samenwerking AGOVV en La Ling


18 januari 2012 - Sportief en financieel maakt AGOVV een bijzonder zwaar seizoen door. Degradatie vanuit de Jupiler League naar de Topklasse dreigt als de club het seizoen al financieel zou kunnen uitzingen. Op sportief gebied krijgt AGOVV snel een impuls.

AGOVV zal namelijk gaan samenwerken met het Slowaakse AS Trencin, de club van Tscheu La Ling. Volgens het Algemeen Dagblad zit La Ling morgen in Apeldoorn om de tafel met voorzitter Ad van der Molen en de technische staf om de puntjes op de i te zetten. Onderdeel van die plannen is ook Leo van Veen.

Leo van Veen is op dit moment technisch directeur van AS Trencin, in die functie zal hij zich ook met het technische beleid van AGOVV gaan bemoeien. De bedoeling is dat drie spelers de overstap gaan maken van AS Trencin naar AGOVV. 'We willen met Trencin ondersteunend zijn in technisch en sportief opzicht', zegt Ling in het Algemeen Dagblad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!