Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Bart Buysse in beeld bij Zulte Waregem'


18 januari 2012 - FC Twente kan Bart Buysse deze transferperiode wellicht slijten aan het Belgische Zulte-Waregem. De Belgische linksback is dit seizoen geen vaste waarde in Enschede en mag dan ook vertrekken.

Lange tijd leek Buysse te verkassen naar de Belgisch kampioen RC Genk. De club van Mario Been gaf uiteindelijk echter de voorkeur aan Derrick Tshimanga van SK Lokeren. Nu komt het mogelijk toch tot een terugkeer van Buysse naar België. In 2010 verruilde Buysse nog de overstap van Zulte-Waregem naar FC Twente. Nu zou hij de tegenovergestelde weg maken.

FC Twente heeft al lange tijd problemen met het invullen van de linksbackpositie. Interesse in Robbert Schilder (NAC Breda) en Oscar Wendt (Borussia Mönchengladbach) liep tot dusver op niets uit. Op dit moment loopt de Chileen Juan Abarca stage voor deze positie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!