Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Jaja Coulho in beeld bij FC Twente'


18 januari 2012 - Hoewel er deze transferperiode geen vuurwerk verwacht kon worden van FC Twente staat de teller met John en Fernandes al op 2. Mogelijk dat er toch nog een aanvallende versterking bij komt. De Braziliaanse aanvaller Jaja Coelho zou in beeld zijn. De 25-jarige aanvaller wil vertrekken bij Al Ahli uit Dubai.

"We zijn in gesprek met FC Twente. Holland is voor hem interessant. Op dit moment is FC Twente een van de meest concrete opties. Er is ook interesse uit Rusland, Oekraïne en Turkije", aldus zijn management Pro Sport Management International tegenover De Telegraaf. De 1.90 meter lange linkspoot stond in het verleden nog onder contract bij Feyenoord.

In Rotterdam-Zuid zou de speler echter nooit actief zijn. Feyenoord verhuurde de Braziliaan aan Westerlo waar hij voldoende indruk maakte om verkocht te worden aan het Spaanse Getafe. Zijn wereldreis kreeg pas echter gestalte toen hij na Getafe ging voetballen voor Flamengo, RC Genk, weer Westerlo, Metalist Charkov, Trabzonspor en de afgelopen periode dus bij Al Ahli.

"Coelho heeft het financieel goed gedaan, maar wil nu de juiste keuze maken met het oog op zijn sportieve carrière en daarom zijn Holland en FC Twente zo interessant", zo besloot Pro Sport Management International in De Telegraaf.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!