Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten wil Labyad voor PSV behouden


21 januari 2012 - Hoewel Fred Rutten aan zijn laatste maanden bezig is bij PSV hoopt hij Zakaria Labyad voor de club te kunnen behouden. Rutten hoopt dat Labyad nog enige tijd aan PSV verbonden zal zijn ondanks interesse van Sporting Lissabon.

"Als je kijkt naar hoeveel Nederlandse ploegen er na de winterstop nog in Europa actief zijn, dan moet je concluderen dat er weinig verschil is tussen de Nederlandse en de Portugese top", zegt Fred Rutten in gesprek met Voetbal International.

"Ik kan niet in het bolletje van Zakaria kijken, ik kan wel met hem praten. Als ik de club kan helpen door hem te beïnvloeden en er mede voor kan zorgen dat hij nog een jaar bij PSV speelt, dan zal ik daar mijn uiterste best voor doen", aldus Rutten.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!