Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC ziet af van Van den Meiracker


22 januari 2012 - Spakenburg laat Danny van den Meiracker niet meer gaan naar NEC. De topscorer van de Zaterdag Topklasse maakte tijdens een stageperiode zoveel indruk op de technsiche leiding van NEC dat er zelfs een bod op de aanvaller werd uitgebracht.

Spakenburg deed een tegenbod en hoorde vervolgens niets meer van NEC. De Topklasser heeft nog geprobeerd contact op te nemen met NEC maar kreeg geen reactie. Spakenburg heeft nu besloten de aanvaller aan zijn contract te houden. Van den Meiracker maakt daarmee het seizoen af in Spakenburg met als doel kampioen te worden.

Mogelijk dat het komende zomer alsnog tot een overgang komt. De 23-jarige aanvaller heeft in Spakenburg-Bunschoten namelijk een aflopende verbintenis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!