Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vertrekt Uchebo nog bij VVV?


23 januari 2012 - Een transfer naar Stoke City ketste af toch is er nog altijd de verwachting dat Michael Uchebo deze transferperiode VVV Venlo gaat verlaten. De 21-jarige Uchebo kreeg geen werkvergunning om aan de slag te gaan bij Stoke City.

Voorzitter Hai Berden in gesprek met De Telegraaf: "Er zijn meerdere gegadigden voor Uchebo en we nemen die belangstelling serieus. Dan moet je denken aan een fysiek sterke competitie in een ander deel van Europa." Volgens De Telegraaf zou er interesse zijn uit Schotland, Duitsland en Rusland.

Uchebo heeft bij VVV Venlo een aflopende verbintenis. Wel heeft VVV Venlo een eenzijdige optie het contract met twee seizoenen te verlengen. Berden: "We hebben daar nog geen beslissing over genomen, maar als wij de optie lichten, is het contract zo verlengd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!