Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bruins hoopt op Glasgow Rangers


24 januari 2012 - Luigi Bruins hoopt bij Glasgow Rangers zijn ingedutte loopbaan nieuw leven in te blazen. De middenvelder krijgt een week de kans zich te bewijzen op de training van Glasogw Rangers.

"Ik heb meteen Michael Mols, met wie ik bij Feyenoord in het team zat, gebeld", aldus Bruins in gesprek met De Telegraaf. "Michael was hier een grote speler en heeft prachtige tijden meegemaakt als spits van Rangers. Hij vertelde me dat dit een prachtige club is en dat ik de kans moet grijpen."

In het verleden stonden Bert Konterman, Ronald de Boer, Giovanni van Bronckhorst, Arthur Numan en Michael Mols samen op de training van Glasgow Rangers. Bruins: "Ik was nu de enige Nederlander. Ik begrijp ook wel dat de tijden hier zijn veranderd. Dat geldt voor het hele Schotse voetbal. Maar Schotland en Engeland blijven echte voetballanden. Hier is meer sfeer dan in Oostenrijk, waar ik vorig jaar was."

Bruin: "Ik hoop hier de draad weer op te pakken. Er zijn nog een of twee spelers op proef hier, maar niet voor dezelfde positie als ik."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!