Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bakkal sluit overgang naar Rusland niet uit


24 januari 2012 - Otman Bakkal wil graag nog eens een buitenlandse club dienen. Mogelijk dat het hier komende zomer van komt. Het contract van Bakkal loopt bij PSV immers af. De Feynoord-huurling kijkt dan ook naar mogelijkheden.

'Laat ik eerlijk zijn: het financiële aspect speelt ook mee. Als een club bedragen op tafel neerlegt die ik moeilijk kan weigeren, zeg ik daar niet bij voorbaat nee tegen. Naar Dubai zie ik mezelf voorlopig nog niet gaan, maar naar Rusland? Waarom niet? Spelers als Balázs Dzsudzsák en Pontus Wernbloom zijn op redelijk jonge leeftijd die kant op gegaan, dat zegt natuurlijk wel iets', zegt Bakkal in gesprek met NUsport.

Feyenoord huurt Bakkal dit seizoen van PSV. De middenvelder is in Rotterdam-Zuid weer helemaal opgeleefd. Het is dan ook niet vreemd dat Feyenoord de middenvelder graag wil binden. Dat lijkt een moeilijk verhaal te gaan worden met de buitenlandwens van Bakkal. Feyenoord heeft inmiddels aangegeven ook zelf op de spelersmarkt rond te gaan kijken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!