Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente versterkt zich met Jaja Coelho


25 januari 2012 - FC Twente heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Jakson 'Jaja' Coelho. De 25-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Al-Ahli uit Dubai. FC Twente heeft een optie tot koop op de Braziliaan bedongen.

FC Twente heeft op hoofdlijnen een akkoord bereikt met Al-Ahli, Coelho en diens zaakwaarnemers. Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet onder andere door een gesprek tussen de Braziliaan en trainer Steve McClaren. De Engelsman is van mening dat Jaja Coelho inzetbaar is als aanvallende middenvelder of als rechterspits.

Coelho stond in 2004 al even bij een Nederlandse club onder contract, namelijk bij Feyenoord. In Rotterdam-Zuid zou de aanvaller uiteindelijk nooit een duel spelen. Henk van Stee, destijds hoofd opleidingen bij de Rotterdammers in het Algemeen Dagblad: 'We hebben lang getwijfeld, omdat hij er eigenlijk niet uitziet. Hij is lang, slungelachtig, maar heeft wel een geweldig schot.'

De Braziliaan is een ware voetbalnomade naast zijn eerste club America MG en Feyenoord was hij ook actief ovor Westerlo, Getafe, Flamengo, RC Genk, weer Westerlo en Metalist Charkov.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!