Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter Bosz langer bij Heracles


25 januari 2012 - Peter Bosz heeft zijn contract bij Heracles Almelo verlengd. Zodoende zal Peter Bosz zeker tot 2014 in Almelo onder contract staan. Bosz is in Almelo bezig aan zijn tweede termijn. Tussen 2004 en 2006 was Bosz al trainer in het Polman Stadion, in 2010 startte zijn tweede periode.

"Wij zijn erg blij met deze contractverlenging", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles Almelo. "Peter functioneert hier uitstekend, maakt samen met zijn staf spelers beter. We gaven al eerder aan graag samen met hem de kar te trekken richting ons nieuwe stadion. We gaan de komende jaren samen werken aan de verdere doorgroei van Heracles Almelo."

Natuurlijk was ook Bosz uitermate content met de verlenging: "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin, de visie en werkwijze van deze club passen bij mij. Ik zie ook volop mogelijkheden met het nieuwe stadion op komst en vind het een mooie uitdaging om binnen de mogelijkheden van Heracles Almelo het maximale uit de spelers en staf te halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!