Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Transfer El Hamdaoui lijkt af te ketsen'


25 januari 2012 - Het is nog allerminst zeker dat Mounir El Hamdaoui Ajax op korte termijn zal verlaten voor Espanyol, zo meldt Voetbal International. De zaakwaarnemer van de Marokkaanse aanvaller, Sigi Lens, is na een aantal gesprekken met de clubleiding van Espanyol onverrichter zake teruggevlogen naar Nederland.

Mounir El Hamdaoui zit op een dood spoor bij Ajax en traint al geruime tijd niet meer mee met de selectie van Frank de Boer. Een vertrek uit Amsterdam is dan ook de best mogelijke optie. Geintresseerde clubs hikken echter tegen de vraagprijs van Ajax aan. Nu is Espanyol het eens geworden met Ajax maar wil El Hamdaoui geen afstand doen van zijn vorstelijke salaris in Amsterdam.

De komende uren zijn volgens Spaanse media cruciaal over het al dan niet doorgaan van de transfer van El Hamdaoui naar Espanyol. Mogelijk dat Espanyol anders alternatieven gaat bekijken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!