Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC verrast met Hongaars international


26 januari 2012 - RKC Waalwijk presenteert vandaag een nieuwe aanvalsleider, zo meldt De Telegraaf. Het gaat om de Hongaars international Krisztian Nemeth. Een absolute stunt voor RKC Waalwijk.

De 22-jarige aanvaller werd een paar jaar geleden uitgeroepen tot het grootste talent van Hongarije. In 2007 was het Liverpool die de aanvaller contracteerde. Een doorbraak kwam er niet. Nemeth werd later verhuurd aan Blackpool, AEK Athene en Olympiakos.

Erwin Koeman liet Nemeth als bondscoach van Hongarije debuteren. Koeman in De Telegraaf: "Nemeth was altijd het grootste talent van het land. Hij is een echte spits met techniek en een neus voor doelpunten. Op het WK onder 20 jaar in Egypte speelde hij een geweldig toernooi."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!