Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Piet Velthuizen langer bij Vitesse


26 januari 2012 - Piet Velthuizen heeft zoals verwacht zijn contract bij Vitesse verlengd. De 25-jarige doelman ligt nu zeker tot de zomer van 2016 in Arnhem vast.

Piet Velthuizen verruilde in de zomer van 2010 Vitesse voor het Spaanse Hercules Alicante. Het Spaanse avontuur was sportief en financieel een drama. Velthuizen maakte maar weinig minuten en zou ook maanden moeten wachten op zijn saalris. Hierop besloot Velthuizen zijn contract te laten ontbinden en afgelopen zomer terug te keren bij Vitesse.

'Zijn' Vitesse is inmiddels uitgegroeid tot een subtopper in Nederland met ambities om de komende jaren de top aan te vallen. Velthuizen wil daar als jeugdproduct graag onderdeel van uitmaken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!