Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax neemt afscheid van Verhoeven


27 januari 2012 - Jeroen Verhoeven vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax, dat laat de doelman weten in De Telegraaf. De aflopende verbintenis met de derde doelman zal niet worden verlengd. Dat heeft de 31-jarige Verhoeven te horen gekregen van technisch directeur Danny Blind.

"Ik ben een topsporter, wil nu graag weer aan spelen toekomen." Het vertrek van Verhoeven heeft niets te maken met de eerdere komst van Cillissen. "Als doelman van FC Volendam heb ik bij Ajax heel bewust een driejarig contract getekend als derde keeper. Ik hoop dat ik die rol heel goed heb ingevuld. Na het vertrek van Maarten Stekelenburg was het logisch dat Ajax weer op zoek ging naar een topkeeper. En dat is Jasper."

"Al heb ik nog een half jaar te gaan. Ik ben de club dankbaar voor drie mooie jaren", aldus Verhoeven in De Telegraaf. "Als je twee keepers voor je hebt, verwacht je niet dat je nog zo veel aan spelen toekomt. Toen ik tekende, had ik niet durven dromen dat Ajax de derde ster zou veroveren, de beker zou winnen en nog een keer verliezend bekerfinalist zou zijn. Daarnaast heb ik tegen Anderlecht en Spartak Moskou Europees voetbal gespeeld."

Waar Verhoeven volgend seizoen aan de slag gaat is nog onbekend. "Omdat het allemaal nog heel vers is, niemand weet dat ik na dit seizoen weer beschikbaar ben. Ik hoop dat ik mijn ervaringen kan meenemen naar mijn nieuwe club. Ik heb dagelijks met de beste voetballers van Nederland getraind. Dat vereist de grootste scherpte en maakt je een betere, allround keeper. Vooral voetballend ben ik beter geworden. Dat hoop ik snel te kunnen bewijzen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!