Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Celtic deed bod op Uchebo'


27 januari 2012 - Tegengestelde berichten over Michael Uchebo. Glasgow Rangers kondigde aan dat de club geen interesse had in de aanvaller van VVV Venlo omdat hij het niveau niet zou aankunnen. VVV Venlo meldt daarentegen heel iets anders op de website. Er zou zelfs een bod zijn uitgebracht door Celtic wat een hoop zou verklaren.

Op de VVV website: 'Op donderdagochtend was er een kennismaking bij Glasgow Rangers en een fitheidstest. Dit werd geen succes, Michael voelde zich ongemakkelijk over het feit dat manager McCoist niet aanwezig was. Het overleg met Celtic daarentegen verliep voorspoedig voor speler en club, hetgeen resulteerde in een officieel bod van Celtic op de aanvaller van VVV-Venlo. In de ogen van VVV-Venlo is dit echter onvoldoende, de club staat wel open voor een nieuw bod. Vrijdag keert Michael terug naar Venlo en wij verwachten hem zaterdag weer op het trainingsveld.'

VVV Venlo verkocht deze transferperiode al Ahmed Musa (CSKA Moskou). Mogelijk dat het nu ook komt tot een transfer van die andere Nigeriaan, Michael Uchebo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!