Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luciano Narsingh sluit niets uit


28 januari 2012 - Luciano Narsingh is dit seizoen een van de smaakmakers bij SC Heerenveen. De verwachting was dan ook dat het voor de Friezen moeilijk zou worden om Narsingh in januari in het Abe Lenstra Stadion te houden.

Narsingh sluit een transfer naar binnen- of buitenland dan ook niet uit, evenmin een langer verblijf in Frielsand. Onder andere FC Twente, FC Nürnberg en FC Köln hebben interesse in de rappe buitenspeler. Met Mino Raiola heeft Narsingh ook nog eens een zaakwaarnemer waar de deuren bij de grote clubs eerder open gaan.

"Alleen als er iets belangrijks is, zegt Raiola het tegen me", vertelt Narsingh in de Leeuwarder Courant. "Ik heb gezegd dat ik overal voor open sta, ook voor contractverlenging." Narsingh heeft in Friesland nog een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!