Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marc Janko op weg naar FC Porto


30 januari 2012 - Het worden nog drukke dagen voor de clubleiding voor FC Twente. Marc Janko staat op het punt uit Enschede te vertrekken, FC Porto wordt zijn volgende werkgever. Ondertussen wil FC Twente nog voor het sluiten van de transfermarkt (dinsdag) nog versterking halen.

Vandaag vertrekt Janko samen met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen naar Portugal om de transfer met FC Porto af te ronden. Naast FC Porto hadden ook Celtic en Fulham interesse. Voor Celtic bleek de komst van Janko financieel niet haalbaar, terwijl Fulham de Oostenrijkse aanvaller alleen wilde huren.

FC Twente nam Janko in de zomer van 2010 voor 5 miljoen euro over van Red Bull Salzburg. Ondanks zijn vele doelpunten was Janko nooit onomstreden. Co Adriaanse hield afgelopen zomer Janko nog binnenboord, Steve McClaren had minder moeite met een transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!