Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdaoui onderhandelt met Fiorentina


30 januari 2012 - Fiorentina verwacht vandaag of morgen Mounir El Hamdaoui te kunnen presenteren aan de media en haar fans. De 27-jarige aanvaller staat dichtbij een transfer naar de Italiaanse subtopper.

"Wij zijn op een haar na akkoord met Fiorentina en gaan ervan uit dat we er wel uit zullen komen over de transfersom. Zowel Fiorentina als de speler weet waar voor Ajax de grens ligt", zegt een woordvoerder van Ajax in De Telegraaf. "Het is nu aan de club en speler."

De transfer van El Hamdaoui levert Ajax een basisbedrag van 2 miljoen euro dat op basis van prestaties met nog eens twee miljoen euro aan bonussen kan oplopen. El Hamdaoui kan in Florence tot 2015 of 2016 tekenen. Volgens Italiaanse media leek zaterdag een akkoord een kwestie van uren totdat er aanvullende eisen van El Hamdaoui en diens zaakwaarnemer Sigi Lens kwamen. Vandaag wordt bekeken of beide partijen er alsnog uitkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!