Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guidetti maakt seizoen bij Feyenoord af


30 januari 2012 - John Guidetti was de grote smaakmaker in de Klassier. Met drie doelpunten wist hij persoonlijk Ajax te vellen (4-2). Op de tribune zat een zware delegatie van Manchester City in algemeen directeur Brian Marwood en club-ambassadeur Patrick Vieira.

Guidetti zal het seizoen in De Kuip afmaken. Technisch directeur Martin van Geel: "John kan nu niet meer worden opgeëist door Manchester City. Daarvoor is de termijn verstreken. We hebben daar goede afspraken over gemaakt en John maakt het seizoen bij Feyenoord af. Het had gekund, maar nu niet meer. Ik hoefde dat dit weekeinde niet meer te bespreken met de mensen van City, want dat hadden we eerder al goed doorgenomen."

Guidetti: "Ik heb vandaag wéér een fantastische dag gehad en ik weet dat zoveel mensen hier zo lang op hebben gewacht. Ik ben hier nog maar kort en mij doet het al zo verschrikkelijk veel om van Ajax te winnen. Kan je nagaan wat het voor de mensen op de tribune betekent. Ik zag aan hun gezichten al hoe blij ze waren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!