Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente wil met Janko-miljoenen Plet en Verhoek


30 januari 2012 - FC Twente wil zich nog voor het sluiten van de transfermarkt, morgenavond, versterken met een tweetal spelers uit de Eredivisie. Glynor Plet (Heracles Almelo) en Wesley Verhoek (ADO Den Haag) zouden de gelederen moeten versterken.

FC Twente kan naar verluidt ongeveer 5 miljoen euro investeren na het vertrek van Marc Janko naar FC Porto. De Tukkers willen dat geld besteden aan een stand-in voor spits Luuk de Jong en een buitenspeler. Volgens TC Tubantia rekent Heracles Almelo op een vertrek van Glynor Plet. De aanvaller zou zijn laatste wedstrijd voor Heracles hebben gespeeld.

Het ANP meldt dat FC Twente ook bij ADO Den Haag heeft aangeklopt om te praten over Wesley Verhoek. De buitenspeler heeft zijn zinnen gezet op een transfer nadat de clubleiding een transfer naar Vitesse blokkeerde. Mogelijk zal Vitesse zich ook weer in Den Haag melden voor Verhoek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!