Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap huurt Israelische middenvelder


30 januari 2012 - De Graafschap is verzekerd van de komst van Gil Vermouth. De 26-jarige middenvelder is maandag goedgekeurd. De Israeliër, met ook Pools paspoort, wordt gehuurd van FC Kaiserslautern.

Eerder speelde hij onder meer voor AA Gent en Hapoel Halfa in Israel. De Duitse club kocht hem vorig jaar van Hapoel Tel Aviv. Vermouth is 8-voudig international. Hij speelde 12 wedstrijden in de Champions League en kwam 28 maal uit in de Europa League.

Toekomstig technisch manager Roland Vroomans van De Graafschap wil wel een toelichting geven aan Omroep Gelderland. "Een interessante speler die door een blessure weinig heeft gespeeld bij Kaiserslautern. Daardoor heeft hij ook een kleine achterstand opgelopen. Hij had ook geen klik met de trainer daar, maar door onze contacten zijn we bij hem terecht gekomen."

Vroomans: "We zijn ook nog volop bezig met een centrale verdediger. Het is noodzakelijk om de selectie op peil te hebben en we hebben nog twee dagen."

Met Vermouth, die drie duels speelde voor Kaiserslautern, heeft De Graafschap de vierde nieuwe speler binnengehaald lopende dit seizoen. Eerder kwam de Doetinchems club tot overeenstemming met Anco Jansen BV Veendam. Ook werden Ziguy Badibanga en Jordan Garcia-Calvete gehuurd van Anderlecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!