Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax gaat voor Luciano Narsingh


31 januari 2012 - Ajax onderneemt vandaag, op de laatste dag van de winterse transferdag, nog een poging om Luciano Narsingh bij Ajax los te weken.

De interesse van Ajax wordt via verschillende kanalen bevestigd. "De club heeft contact met me opgenomen", aldus de zaakwaarnemer van de aanvaller, Mino Raiola, in De Telegraaf. "We zijn geïnteresseerd", bevestigt Frank de Boer in De Telegraaf. "Of we hem per direct willen hebben? Dat kan zo maar zo zijn. We kijken op dit moment wat de mogelijkheden zijn."

Narsingh is nog niet met een transfer bezig zo stelt Raiola. "Daar wil hij pas over nadenken als de clubs eruit zijn. Daar is hij heel volwassen in. De focus ligt nu nog volledig op Heerenveen. Maar Luciano is Amsterdammer. Welke Napolitaan zegt dat hij niet voor Napoli wil spelen? En welke jongen uit Milaan wil niet naar Inter of AC toe? Aan de andere kant heeft hij buiten Amsterdam furore gemaakt. Niet alleen Ajax, maar ook PSV of Twente zou een kans zijn. Zijn nieuwe club moet sportief en financieel een stap vooruit zijn. En niet één van de twee."

Ajax dacht eerder deze transferperiode aan Eljero Elia. De Amsterdammers hadden de aanvaller graag gehuurd van Juventus waar hij op een dood spoor zit. Omdat hij dit seizoen al voetbalde voor HSV en Juventus mag hij volgens FIFA-regels niet voor nog een derde club spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!