Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO wil Smolarek als vervanger Verhoek


31 januari 2012 - ADO Den Haag heeft razendsnel geschakeld na het vertrek van Wesley Verhoek. De clubleiding hoopt vandaag een akkoord te bereiken met Ebi Smolarek.

De Pools international zit zonder club nadat hij zijn contract bij Al-Khor uit Qatar liet ontbinden. Om kans te blijven maken op een uitverkiezing voor het nationale team op het EK in eigen land moet Smolarek speelminuten maken. ADO Den Haag lijkt de inmiddels 31-jarige Smolarek deze kans nu te bieden.

Gisteren vonden de eerste onderhandelingen tussen ADO Den Haag en Smolarek al plaats. De verwachting is dat beide partijen elkaar vandaag vinden in een contract tot het einde van het seizoen. Smolarek speelde in het verleden onder andere voor Feyenoord, Borussia Dortmund, Racing Santander en Bolton Wanderers.

Ebi Smolarek was eerder al dichtbij een akkoord met RKC Waalwijk. Op het laatste moment ketste een dienstverband van de Pools international echter af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!