Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Groningen al bezig met vervanger Tadic'


31 januari 2012 - Blijft Dusan Tadic bij FC Groningen of komt er nog een club met een miljoenenbod op de Servische buitenspeler. Het Duitse Borussia Monchengladbach dat lange tijd met Tadic in verband werd gebracht heeft geen interesse.

"Dat is voor ons geen thema. Er is geen contact geweest", aldus Max Eberl van de Bundesligaclub. Zoran Pavlovic, zaakwaarnemer van Tadic, stelde eerder juist dat deze club interesse had in zijn client. Volgens diverse bronnen zal ook FC Groningen een poging wagen om Tadic nog deze transferperiode los te weken.

FC Twente zou bereid zijn om 7 miljoen euro neer te tellen voor de Servisch international. FC Groningen denkt aan een transfersom van 8 miljoen euro. Ondertussen is FC Groningen achter de schermen al wel bezig met een vervanger uit Uruguay.

Camilo Mayada heeft van Danubio toestemming gekregen om naar Nederland te reizen voor een mogelijke transfer naar Groningen. De 21-jarige Mayada zou in Groningen zijn landgenoten Matías Jones en David Texeira tegenkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!