Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht wil Sno vandaag vastleggen


31 januari 2012 - FC Utrecht hoopt zich vandaag op de laatste dag van de transfermarkt nog te versterken met Evander Sno. De 24-jarige middenvelder moet er in de tweede seizoenshelft voor zorgen dat FC Utrecht niet verder afglijdt in de Eredivisie. Momenteel is de club te vinden op de vijftiende plaats in de Eredvisie.

Aanvankelijk zou FC Utrecht deze transferperiode geen actie ondernemen. Eigenaar Frans van Seumeren heeft nu besloten alsnog te investeren in een extra middenvelder in de vorm van Evander Sno. De middenvelder heeft een uitstekend eerste half jaar achter de rug bij RKC Waalwijk. Sno heeft een clausule in zijn contract die hem in staat stelt nog deze transferperiode bij RKC te vertrekken.

Met de aanstaande komst van Sno krijgt het middenveld van FC Utrecht meer body. Gesprekken over een dienstverband werden gisteren opgestart. Sno speelde eerder voor Feyenoord, NAC Breda, Celtic, Ajax en Bristol City. De middenvelder werd anderhalf jaar geleden getroffen door een hartstilstand.

Update: Sno maakt het seizoen af bij RKC Waalwijk. "We waren er uit met de speler", legt technisch directeur Foeke Booy uit op FCUtrecht.nl. "Hoewel Evander volledig zei te geloven in de toekomstplannen van FC Utrecht, heeft hij een groot gevoel van verantwoordelijkheid getoond naar RKC Waalwijk. Uit dank voor het vertrouwen wat hij van hen kreeg, heeft hij uiteindelijk zijn geweten laten spreken. Dit maken we niet vaak mee en daarmee is Sno wat ons betreft uniek. Uit respect voor zijn morele overwegingen hebben we niet verder aangedrongen en hebben we elkaar de hand geschud en gezegd dat we elkaar niet uit het oog zullen verliezen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!