Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax kan komst Narsingh vergeten


31 januari 2012 - Luciano Narsingh zal vandaag, op de laatste dag van de transfermarkt, niet de overstap maken naar Ajax. De rappe buitenspeler van SC Heerenveen heeft in overleg met zaakwaarnemer Mino Raiola een punt achter de interesse gezet.

"Het is te kort dag", zegt zaakwaarnemer Mino Raiola tegen Voetbal International. "Daarom hebben we er een punt achter gezet. Ajax heeft pas maandag de belangstelling voor Narsingh kenbaar gemaakt. Hij wil niet binnen een dag beslissen en moet bovendien dinsdag voor de beker tegen Vitesse spelen."

Raiola vervolgde zijn verhaal tegenover Voetbal International: "Met Ajax was ook nog nergens over gesproken. Luciano heeft het naar zijn zin in Heerenveen en wil pas over enkele maanden een beslissing over zijn toekomst nemen. We gaan dit dus niet op stel en sprong doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!