Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Guidetti wil de allerbeste worden


31 januari 2012 - John Guidetti wil nog niet nadenken over zijn toekomst en dus een eventueel langer verblijf bij Feyenoord na dit seizoen. De Zweedse aanvaller wil zich volledig richten op het lopende seizoen met Feyenoord.

Of het tot een langer verblijf bij Feyenoord komt is dus nog de vraag. Feyenoord huurt de jonge Zweed dit seizoen van Manchester City en zou hem ook graag komend seizoen huren. Guidetti in gesprek met NuSport: "Er kan nog zó veel gebeuren. Misschien komt mijn droomclub wel voorbij, misschien speel ik me straks in de kijker op het EK... Tot die tijd beslis ik niks."

Technisch directeur Van Geel wil Guidetti graag behouden. Guidetti: "Of hij zichzelf daarmee valse hoop geeft? Waarom zou ik dat zeggen over Feyenoord? Dat zou van de gekke zijn", zegt Guidetti tegenover NuSport. "De club Feyenoord is tienduizend keer groter dan de speler John Guidetti! En ik heb het hier fantastisch naar mijn zijn. Toch kan ik niet zeggen dat ik wil blijven, want wie weet wat voor clubs me straks ook willen hebben... Maar één ding is zeker: Feyenoord blijft voor altijd in mijn hart."

Guidetti wil het hoogst haalbare in zijn loopbaan bereiken. Guidetti: "Ik wil de beste speler ter wereld worden. Natuurlijk, wie wil dat nou niet? Ik weet niet hoeveel ik in me heb, maar ik wil er alles uit halen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!