Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen houdt Dusan Tadic in Euroborg


31 januari 2012 - Dusan Tadic speelt ook na vanavond voor FC Groningen. De Groningers zijn niet bereid de Servische buitenspeler nog te laten gaan ondanks late interesse van FC Twente en het Spaanse Malaga.

Algemeen directeur Hans Nijland vertelt aan RTV Noord: "De selectie blijft intact. Als we nu toch nog zaken zouden doen, zou ik niet geloofwaardig zijn naar onze supporters. Ik heb de vraag al gehad: wat nou als er nog twintig miljoen wordt geboden voor Tadic? Maar wij blijven erbij. We gaan geen zaken meer doen"

FC Groningen had zich ook voorbereid op een eventueel vertrek van Maikel Kieftenbeld mocht Club Brugge na een eerste geweigerd bod terugkomen met een nieuwe aanbieding. FC Groningen zou dan namelijk van het Uruguyaanse Danubio middenvelder Camilio Mayada overnemen. Nijland: "Hij was in beeld gekomen als Club Brugge tóch nog met een groter bod op Kieftenbeld was gekomen, maar daar is uiteindelijk geen sprake van geweest."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!