Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Janko zet Nederlandse markt in beweging


31 januari 2012 - Nadat FC Porto een bankgarantie afgaf voor Marc Janko en de transfer naar Portugal doorgang kon vinden begon de transfercarroussel in de Eredivisie sneller te draaien.

FC Twente verkocht naar verluidt voor 5 miljoen euro Marc Janko aan FC Porto. Een gedeelte van het transfergeld zal worden aangewend voor Wesley Verhoek (ADO Den Haag) en Glynor Plet (Heracles Almelo). Verhoek tekende inmiddels al een 2,5 jarig contract in Enschede. Plet zal vermoedelijk snel volgen.

ADO Den Haag trok als vervanger van Verhoek inmiddels Ebi Smolarek aan. De 31-jarige aanvaller tekende in de Residentie een contract tot het einde van het seizoen. Smolarek zat zonder club en hoopt in Den Haag zijn positie als Pools international vast te kunnen houden. ADO Den Haag heeft een optie op nog een jaar. Mogelijk dat ADO Den Haag naast Smolarek ook nog Danny Hoesen vastlegt. Fortuna Sittard huurt de jonge aanvaller dit seizoen van Fulham.

Heracles Almelo legde inmiddels Ninos Gouriye en Joey Belterman. Beide spelers komen uit de jeugdopleiding van FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!