Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen verslaat Vitesse in kwartfinale beker


31 januari 2012 - SC Heerenveen heeft zich ten koste van Vitesse geplaatst voor de halve finales van de KNVB Beker. In de Arnhemse Gelredome won het team van Ron Jans met 2-1 van de thuisploeg.

Bij rust was het in Arnhem nog 1-0 voor Vitesse. Op aangeven van Ibarra was het Aborah die de score had geopend. De voorsprong van Vitesse bij rust was tegen de verhouding in. SC Heerenveen had het betere van het spel maar kon aanvallend weinig uitrichten mede omdat Vitesse-linksback Patrick van Aanholt zijn directe tegenstander Luciano Narsingh in zijn zak had.

In de tweede helft boog SC Heerenveen in een tijdsbestek van slechts vier minuten de 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Viktor Elm tekende na 68 minuten spelen voor de gelijkmaker, daar was hij eerder in de tweede helft ook al dichtbij. Enkele minuten later maakte goudhaantje Bas DOst de 1-2.

SC Heerenveen bereikte door de zege de halve finale en krijgt de finale in De Kuip nu nog nadrukkelijker in zicht. Voor Vitesse is het wachten op de ommekeer. In 2012 verloor Vitesse al haar 3 duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!