Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Narsingh ziet Ajax komende zomer zitten


1 februari 2012 - Luciano Narsingh zag een transfer van SC Heerenveen naar Ajax op de laatste transferdag niet zitten. Toch hoopt Narsingh deze stap komende zomer te kunnen maken, zo laat de rappe buitenspeler weten in De Telegraaf.

Narsingh: "De trainer van Ajax zei in De Telegraaf mooie dingen over me. Ik hoop dat Heerenveen en Ajax er na deze transferwindow uit zullen komen. Ajax is een club waar ik graag voor wil uitkomen." De aanvaller heeft no hard feelings met de Amsterdamse club. "Ik ben in de E’tjes weggestuurd, maar daar was ik het eigenlijk wel mee eens. Ik blonk niet echt uit, heb me pas veel later goed ontwikkeld."

De aanvaller denkt van toegevoegde waarde bij Ajax te kunnen zijn. "Ik kan voor snelheid op de flanken zorgen, ben een speler met een actie en een voorzet. Met zulke goede spelers achter me kan ik alleen nog maar beter worden. Ajax heeft een streepje voor. Ik ben toch een Amsterdammer en hoop dat Ajax bij me terugkomt. Maar PSV of FC Twente zou ook heel mooi zijn. Het zou een droom zijn om met samen met mijn ploeggenoot Oussama Assaidi naar Ajax te gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!