Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdaoui en Ajax nog niet van elkaar af


1 februari 2012 - Mounir El Hamdaoui en Ajax zijn nog steeds niet van elkaar af. El Hamdaoui zag een transfer naar het Italiaanse Fiorentina gisteren mislukken. El Hamdaoui en Ajax wijzen naar elkaar vanwege de reden waarom de transfer mislukt is.

Waar Ajax stelt dat Fiorentina het niet met de aanvaller eens werd over zijn persoonlijke voorwaarden geeft El Hamdaoui juist aan dat het ging om een bankgarantie waar Ajax op zat te wachten. Ajax zou met Fiorentina een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 2 miljoen euro, met bonussen kon dat oplopen tot 3 miljoen euro.

Ajax ontkent nu dat de lezing dat Fiorentina de gevraagde bankgarantie niet kon overleggen. 'De bankgarantie was het echte probleem niet', zegt technisch manager Danny Blind in gesprek tegen Voetbal International. 'Het ging om de ontbinding van het contract van Mounir bij Ajax. De speler en zijn zaakwaarnemer kwamen met stevige extra financiële voorwaarden. Terwijl daar nooit sprake van is wanneer een contract vanwege een transfer wordt ontbonden. Normaliter geef je elkaar een hand en gaat ieder zijn weg.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!