Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Janmaat deze zomer naar Feyenoord


1 februari 2012 - De selectie van Feyenoord krijgt voor komend seizoen steeds meer vorm. Na Ruud Vormer (Roda JC) en John Goossens (NEC) verzekerde de club voor komend seizoen zich ook van de diensten van Daryl Janmaat (SC Heerenveen).

De 22-jarige Janmaat had een aflopend contract bij SC Heerenveen. Om die reden kan Janmaat transfervrij de overstap maken naar de club waar hij vroeger als jeugdspeler voor actief was. Feyenoord en Janmaat hebben een principe-akkoord bereikt over een driejarig contract (2015).

Janmaat was op de website van Feyenoord duidelijk: "Het is voor alle partijen goed dat er nu duidelijkheid is. Ik ben hier heel blij mee. Feyenoord wordt een heel mooie, nieuwe stap in mijn carrière. Feyenoord is van jongs af aan mijn club, waar ik van de F-jes tot en met de C-jeugd heb gespeeld. Toen de club mij benaderde om in De Kuip te gaan voetballen hoefde ik niet lang na te denken. Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen met elkaar."

Acht jaar speelde Janmaat in de jeugdopleiding om via ADO Den Haag in 2007 te debuteren in het betaald voetbal. Een jaar later volgde al de overstap naar SC Heerenveen. Opnieuw maakt daarmee een jonge Nederlandse speler de overstap naar De Kuip. Technisch directeur Martin van Geel: "Daryl heeft al vijf jaar ervaring in het betaalde voetbal, maar is toch altijd nog maar tweeëntwintig jaar oud. Hij kent de eredivisie en heeft ook nog eens een Feyenoord-verleden."

Van Geel vervolgt op Feyenoord.nl: "Daryl is van toegevoegde waarde voor onze selectie. Hij heeft de potentie om bij ons door te groeien. Hij is ambitieus en dat zijn wij ook. Het is voor Feyenoord een goede zaak dat we Daryl Janmaat aan ons hebben weten te binden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!