Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdaoui woedend op clubleiding Ajax


2 februari 2012 - Mounir El Hamdaoui en diens zaakwaarnemer Sigi Lens zijn woedend op de clubleiding van Ajax. Door zwak optreden van onder andere financieel directeur Jeroen Slop ketste de transfer van El Hamdaoui naar Fiorentina af.

El Hamdaoui zou nu zelfs een fiscaal specialist in de arm willen nemen om Ajax aan te klagen voor imagoschade. Eric Vilé, gespecialiseerd sportrechtadvocaat, stelt dat El Hamdaoui weinig kans maakt. "De belangrijkste vraag is: is Mounir naar Jong Ajax teruggezet omdat er met hem niet te werken viel of was dat opzet van Ajax om hem een kopje kleiner te maken? Alleen in dat laatste geval zou je een zaak hebben, maar die bewijslast is erg zwaar. Eigenlijk heeft Mounir El Hamdaoui geen poot om op te staan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!