Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers is toe aan nieuwe uitdaging


2 februari 2012 - Lex Immers hoopt ADO Den Haag na dit seizoen te verruilen voor een nieuwe club. Immers zou na Wesley Verhoek (FC Twente) de tweede sterkhouder zijn die de club gaat verlaten.

"Komende zomer is een mooi moment om afscheid te nemen", aldus Immers in gesprek met Voetbal International. "Iedereen weet dat ADO Den Haag veel voor me betekent, maar als sportman ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Als er een mooi club komt waarbij ik een stap hogerop kan maken, hoop ik dat de leiding mij die nieuwe uitdaging gunt."

Feyenoord hoopte afgelopen zomer al zaken te doen met ADO Den Haag. Waar Feyenoord 1 miljoen euro bood dacht ADO Den Haag aan een transfersom van 4 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!