Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gertjan Verbeek langer bij AZ


2 februari 2012 - Gerjan Verbeek heeft zijn contract bij AZ verlengd tot en met het seizoen 2014/2015. 'Het is mooi dat de directie heeft aangegeven dat ze tevreden zijn over de samenwerking, want dat ben ik zelf ook', aldus Verbeek in gesprek met Voetbal International.


Verbeek had in Alkmaar nog een contract tot eind volgend seizoen (2013). Die verbintenis is nu opengebroken en verlengd tot de zomer van 2015. Verbeek en AZ wilde graag met elkaar door. Wel hoorde Verbeek graag de ambities van AZ aan voor de komende jaren, dat gesprek sterkte zich eerder intenties om te verlengen.

De afgelopen seizoenen heeft AZ na het DSB-debacle flink moeten saneren. Toch draait AZ onder Verbeek bovenin de Eredivisie mee. Gisteren plaatste AZ zich voor de halve finales van de KNVB beker terwijl het ook nog in Europees verband actief is. In de Europa League is Anderlecht de tegenstander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!