Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk: 'Geen interesse in PSV'


4 februari 2012 - Bert van Marwijk zal niet de opvolger van Fred Rutten bij PSV worden. In Eindhoven hoopte PSV stilletjes op de komst van de bondscoach. Van Marwijk heeft die geruchten nu de kop ingedrukt.

Van Marwijk heeft in zijn contract met de KNVB een clausule staan dat hij de bond mag verlaten bij een aanbod van een grote club. PSV valt daar niet onder. Van Marwijk in De Telegraaf: "Ik heb met mijn volle verstand mijn contract bij de KNVB met vier jaar verlengd omdat ik, en de voetbalbond, heel tevreden zijn. De samenwerking is prima. Pas als die situatie zou veranderen, zou ik gaan nadenken over PSV."

"Een grote club uit een grote competitie is een ander verhaal", aldus Van Marwijk. "Als bijvoorbeeld clubs van het kaliber Real Madrid, Liverpool of Valencia, uit grote competities, langskomen, dan heb ik, volgens afspraak met de KNVB, de vrijheid om zelf te beslissen of ik op zo'n aanbieding inga. PSV is weliswaar een grote club, maar niet eentje uit een grote competitie."

Na elk groot toernooi zullen de KNVB en Van Marwijk de samenwerking evalueren. "Dat zullen we dus ook na EURO 2012 doen. Zoals iedere bondscoach en elke voetbalbond na zo'n toernooi met elkaar de afweging zullen maken of het zin heeft met elkaar door te gaan. Maar we hebben niet voor niets met ons volle verstand het contract tot 2016 verlengd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!