Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tim Krul langer bij Newcastle United


3 maart 2012 - Tim Krul heeft zijn contract bij Newcastle United verlengd. De jonge doelman lag nog tot de zomer van 2014 bij de Noord-Engelse club vast maar liet zijn contract openbreken en verlengen tot medio 2007.

De inmiddels 23-jarige Krul maakte al op jonge leeftijd de overstap van ADO Den Haag naar Newcastle United. Inmiddels is Krul onomstreden de eerste doelman van The Magpies. Een nieuw sterk verbeterd contract hoort bij deze status.

"We zijn in de wolken", aldus manager Alan Pardew op de website van Newcastle United. Naast Krul wist Newcastle ook haar aanvoerder Fabricio Coloccini langer aan zich te binden. "Tim en Fabricio zijn voor Newcastle twee cruciale spelers, dus dit is fantastisch nieuws. Het onderstreept de ontwikkeling die deze club doormaakt en de intentie die wij hebben om de stijgende lijn door te trekken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!