Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas wil afscheid met de titel


3 maart 2012 - Douglas wil graag komende zomer vertrekken bij FC Twente. De Braziliaanse verdediger met Nederlands paspoort is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging in een grotere competitie.

"Komende zomer is het in principe het moment voor mij om een stap hogerop te maken", aldus de 24-jarige Douglas in gesprek met De Telegraaf. "Om mezelf verder te ontwikkelen is het goed voor mij om naar een grotere competitie te gaan." Er is onder meer belangstelling uit de Bundesliga.

Douglas wil FC Twente niet met lege handen achterlaten. Douglas: "Ik wil er alles aan doen om hier met een titel afscheid te nemen." De verdediger geeft aan ook rustiger te zijn in zijn spel. "Ik vind dat ik zeker rustiger ben geworden in mijn spel. Dit seizoen heb ik weinig overtredingen gemaakt en ik heb pas twee gele kaarten gekregen in de competitie en één gele kaart in de Europa League. Ik heb echt geleerd van mijn fouten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!