Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alfons Groenendijk zegt Roda JC af


5 maart 2012 - Alfons Groenendijk ziet de vacante positie bij Roda JC niet zitten. De oefenmeester was een van de topkandidaten om Harm Van Veldhoven in het Parkstad Limburg Stadion op te volgen.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Groenendijk geen trek in een Limburg avontuur. In het verleden was Groenendijk als speler nog actief voor Roda JC. Nu ziet Groenendijk een dienstverbnad niet zitten omdat hij niet wil verhuizen. Groenendijk woont in Leiderdorp.

Alfons Groenendijk is dit seizoen trainer van FC Den Bosch. Bij de nummer drie van de Jupiler League kon Groenendijk verlengen, de oefenmeester geeft echter de voorkeur aan een nieuwe uitdaging bij een club op het hoogste niveau.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!