Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Twente en Groningen eens over Tadic'


6 maart 2012 - Dusan Tadic speelt volgend seizoen voor FC Twente, dat meldt Voetbal International. De Tukkers hopen op korte termijn de transfer officieel af te ronden. FC Twente gaat er al van uit dat de transfer van de Servische buitenspeler snel helemaal rond is.

FC Twente zal maar liefst 7,7 miljoen euro voor Tadic betalen. Daarvan zou zaakwaarnemer Zoran Pavlovic maar liefst tien procent incasseren. Voor Tadic ligt er in Enschede een vorstelijk contract klaar. Tadic staat al langer op het verlanglijstje van de Tukkers. Zo was Tadic al nadrukkelijk in beeld als opvolger van Bryan Ruiz. Nu maakt Tadic komende zomer de overstap van FC Groningen naar FC Twente.

De aanstaande komst van Dusan Tadic naar Enschede betekent een verschuiving van Ola John van links naar rechts. De positie voorin link wordt namelijk vanaf komende zomer voor Tadic. De Servische buitenspeler had bij FC Groningen nog een contract tot de zomer van 2013.

FC Groningen heeft bij monde van algemeen directeur Hans Nijland de aanstaande transfer ontkend. Ook FC Twente-voorzitter Joop Munsterman stelt dat de berichten niet waar zijn en dat het genoemde transferbedrag een 'onzinbedrag' is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!