Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs in de rij voor Tim Breukers


7 maart 2012 - Clubs staan in de rij voor Tim Breukers van Heracles Almelo. De rechtsback heeft een aflopend contract in Almelo en kan derhalve deze zomer transfervrij de overstap maken naar andere clubs.

Volgens De Telegraaf hebben SC Heerenveen, FC Groningen en FC Twente concrete belangstelling in de back. Heracles wil de 24-jarige verdediger graag behouden maar weet ook dat het financieel de mogelijkheden heeft als de geïnteresseerde clubs. Heracles heeft met Mike te Wierik de opvolger van Breukers al in huis.

Opvallend is dat de Oldenzaler nooit in de jeugd van een betaald voetbal club speelde. Pas in 2007 maakte Breukers de overstap van de amateurs van Quick '20 naar Almelo. Een jaar later volgde het debuut van Breukers in het zwart-witte Heracles shirt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!