Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Seizoen Sulejmani ten einde


7 maart 2012 - Ajax moet het voor de rest van het seizoen stellen zonder Miralem Sulejmani. De Servische buitenspeler viel afgelopen weekend met een knieblessure uit. Vandaag vond er een kijkoperatie aan het gewricht plaats waarbij de schade aan de buitenmeniscus is hersteld.

Het herstel van Sulejmani zal 4 maanden vergen waardoor het seizoen voor hem ten einde is. Frank de Broer sprak afgelopen weekend na afloop van Ajax - Roda JC (4-1) al de vrees uit dat hij Sulejmani dit seizoen niet meer zou kunnen gebruiken. Die vrees is vandaag waarheid geworden.

Het is een nieuwe tegenvaller voor Ajax dat het dit seizoen door blessure al lange tijd moet doen zonder haar beoogde linksback (Boilesen) en aanvalsleider (Sigthorsson).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!