Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brood en Faber in beeld bij Roda JC


9 maart 2012 - Het is nog onbekend wie Harm Van Veldhoven komende zomer zal opvolgen als trainer van Roda JC. Na het afzeggen van Alfons Groenendijk hebben de Limburgers nog twee topkandidaten: Ruud Brood en Ernest Faber.

Ernest Faber is dit seizoen trainer van Jupiler League-club FC Eindhoven en staat ook op de nominatie om volgend seizoen assistent-trainer bij PSV te worden. Ruud Brood maakt met promovendus RKC Waalwijk een fantastisch seizoen door in de Eredivisie maar is ook realistisch genoeg dat een dergelijk huzarenstukje volgend jaar niet te herhalen is.

"Ik heb altijd gezegd niet te reageren op namen zolang het proces loopt. Daar blijf ik bij", aldus de technisch directeur Gerard Wielaert in De Limburger. "We zijn bij meerdere trainers gaan informeren of ze eventueel interesse zouden hebben als we hen zouden benaderen. Pas na zo'n eerste, aftastende ronde maak je een selectie en bekijk je met wie je daadwerkelijk gaat praten. We hebben Groenendijk ook gepolst. Hij was eerst positief, maar belde later alsnog af. Maar op dat moment was nog geen keuze gemaakt met wie we verder zouden gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!