Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax denkt aan Douglas als vervanger Vertonghen


10 maart 2012 - Ajax lijkt van plan om in de Eredivisie een vervanger te vinden mocht Jan Vertonghen komende zomer naar Engeland verkassen. Volgens het Algemeen Dagblad is FC Twente-verdediger Douglas topfavoriet om de Belgisch international in de Amsterdam ArenA op te volgen.

Ajax-trainer Frank de Boer is een groot fan van de 24-jarige Douglas. "Een echte centrumverdediger, een moordenaar", aldus De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij heeft bovendien al een en ander gewonnen. Hij is zeker een optie voor ons. Alles hangt af van het prijskaartje. En iedereen weet: als Ajax zich bij een club meldt voor een speler, dan gaat onmiddellijk de prijs omhoog."

Douglas heeft in Enschede een contract tot het einde van het seizoen, FC Twente heeft een eenzijdige optie om die verbintenis met een seizoen te verlengen. Eerder gaf Douglas al te kennen na vijf seizoenen FC Twente toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Of Ajax dan een optie is blijft de vraag. Douglas zou zelf ook veel voelen voor een Duits of Engels avontuur.

Mocht Douglas voor Ajax een onhaalbare kaart zijn dan komen ook Nick Viergever en Niklas Moisander in beeld. Beide verdedigers vormen het centrum van AZ. Opvallend is dat de Fin Moisander als jeugdspeler door Ajax naar Nederland werd gehaald. Via FC Zwolle en AZ zou Moisander nu zo maar weer kunnen terugkeren in het Ajax-shirt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!