Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bakkal weet nog niet waar toekomst ligt


10 maart 2012 - Otman Bakkal wil een langer verblijf bij Feyenoord niet uitsluiten. De aanvallende middenvelder wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van PSV. In Eindhoven loopt het contract van Bakkal af. Feyenoord zou graag met Bakkal doorwillen, terwijl Bakkal zelf een buitenlands avontuur zou overwegen.

Duidelijkheid is er dan ook nog altijd niet voor Bakkal. In januari liet de aanvallende middenvelder nog doorschemeren wel eens in het buitenland te willen voetballen. "Maar er is nog niets concreet", aldus Bakkal in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik probeer me nu vooral te focussen op de wedstrijden die er nog zijn. Wat daarna gaat komen is voor later."

Het is nog altijd niet uitgesloten dat Bakkal ook komend seizoen voor Feyenoord speelt, iets wat technisch directeur Martin van Geel graag zou willen bewerkstelligen. Bakkal: "Nee, nee, ik heb Feyenoord nooit uitgesloten. Ik heb intern aangegeven hoe ik erin sta. Het is wel zo dat ik er open voor sta om een stap te maken. Ik heb nu een bepaalde leeftijd en een transfervrije status. Dat zijn dingen die meespelen. Het is afwachten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!