Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC sluit nieuw stadion niet uit


10 maart 2012 - De clubleiding van NEC is zeer teleurgesteld dat de gemeente Nijmegen niet mee wil werken aan de investering in een nieuw stadion of uitbreiding van de huidige Goffert.

NEC laat zich volgens Omroep Gelderland hierdoor zeker niet tegenhouden en gaat toch proberen om De Goffert uit te breiden. Op de lange termijn wordt de bouw van een geheel nieuw stadion zeker niet uitgesloten.

Eerder verwierp de gemeente al het bestaande plan voor een Topsport- en Innovatiepark. NEC voldeed door het verbeteren van de financiële positie inmiddels wel aan de voorwaarden van de gemeente. De Nijmeegse club beseft dat in de huidige accomodatie de kloof met veel clubs in de eredivisie alleen maar groter wordt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!