Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Geel verwacht nog geen terugkeer Kuyt


10 maart 2012 - Wat zou er mooier zijn voor de Feyenoord-fans dan een terugkeer van Dirk Kuijt op het oude nest. De international zou in De Kuip dan John Guidetti moeten opvolgen die terugkeert naar Manchester City. Martin van Geel verwacht dat het niet zo ver komt.

"Kuyt past als geen ander bij Feyenoord", aldus technisch directeur Martin van Geel tegen RTV Rijnmond. "Maar ik denk niet dat dat realistisch is. Er worden dusdanige bedragen betaald in Engeland, ook bij Lierpool, dat dat onhaalbaar zal zijn."

"Hij is natuurlijk altijd welkom", zo vervolgde Van Geel zijn verhaal aan RTV Rijnmond. "Ik denk dat Dirk absoluut in zijn hoofd heeft om terug te keren bij Feyenoord. Maar een transfer nu al zal waarschijnlijk te vroeg zijn." De 31-jarige Kuijt heeft bij Liverpool een contract tot de zomer van 2012 en heeft altijd aangegeven graag zijn loopbaan bij Feyenoord te willen afsluiten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!