Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC volgt jeugdinternational Denemarken


12 maart 2012 - Roda JC heeft op dit moment een goed lopende aanval met Mads Junker of Sanharib Malki. Beide spelers zijn echter ook al op leeftijd en daarom zal Roda JC ook al naar de toekomst moeten kijken.

Een van de spelers die in beeld is gekomen is de Deense jeugdinternational Nicklas Helenius. Technisch directeur Gerard Wielaert bevestigde de interesse in de 20-jarige Helenius vandaag in De Limburger: "Maar hij is niet de enige die we volgen."

De 1.95 meter lange Helenius staat in eigen land onder contract bij Aalborg waar hij in 48 duels 11 keer tot scoren kwam. "Maar wij houden Helenius zolang als wij willen", aldus een woordvoerder van Aalborg. "Wij hebben nog geen enkel concreet bod ontvangen, wel zijn er wat clubs die speldenprikjes hebben uitgedeeld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!