Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tadic wil Europa in met Nederlandse club'


12 maart 2012 - Dusan Tadic staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Twente. Volgens een aantal mensen zal het snel tot een akkoord komen tussen FC Groningen en FC Twente, andere stellen dat er al een akkoord ligt. Duidelijk is al wel dat Tadic aan zijn laatste maanden in Groningen bezig is.

Technisch manager Henk Veldmate van FC Groningen. weet dat hij Tadic niet kan behouden voor zijn club. "Dusan wil graag in Nederland blijven voetballen, maar dan wel bij een club waar hij Europees voetbal speelt", aldus Veldmate in gesprek met De Pers. "Dat wordt een volgende stap in zijn carrière, en daarna volgt er nóg een stap, die naar de absolute Europese top."

Tadic wil rustig nadenken over zijn toekomst en laat alles op zich afkomen. De Servische buitenspeler: "Voordat ik naar Groningen kwam, heb ik samen met mijn omgeving heel goed nagedacht wat het beste voor mijn ontwikkeling zou zijn. Dat ga ik nu weer doen. Alle belangrijke mensen om me heen – familie, manager, vriendin en vrienden – mogen hun mening geven. Daar luister ik naar en dan kom ik tot een weloverwogen keuze."

De aanvaller deed dit eerder ook al toen hij verkaste van Servie naar Nederland. "Ik heb me toen verdiept in Nederland. In het voetbal, maar ook in het karakter van de mensen. Hoe is de cultuur, hoe gaan ze daar met anderen om? Pas ik daarin? Is het goed voor mijn vriendin? Ja, natuurlijk heeft zij óók een stem in mijn carrière. Het werd me al snel duidelijk dat Nederland en de Eredivisie voor mij op dat moment de beste oplossing waren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!